Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cæciliekorets Julekoncert

19/12/2019 kl. 19:00 - 20:00

Den 19.12.19 kl 19 holder vi en helt særlig julekoncert i Ansgarkirken: Cæciliekoret slår sig sammen med MusikAlliancens ensemble. En julekoncert fyldt med juleklassikere og lidt andet godt.
Børn i alle alder er udtrykkeligt velkommen!!!
Ved denne koncert giver vi MusikAlliancens ensemblet muligheden for at optræde sammen med et rutineret voksenkor, hvilket skaber en udveksling mellem unge og voksne. Ensemblet består af unge instrumentalister, som er i gang med at lære at spille et orkesterinstrument.
Kom og oplev hvor meget glæde sang og sammenspil udløser, og at musikken ikke kender grænser – uanset om alderen og herkomst
En afvekslende og fornøjelig koncertoplevelse for både publikum, ensemble og koret.
Om MusikAlliancen:
MusikAlliancen er tilknyttet Rytmisk Center, hvor de unge kan få enkelt- eller holdundervisningen i deres instrumenter. Musik Alliancen ser de som sin opgave at hjælpe skolerne til at gen- og nyskabe et levende musikmiljø og dermed også give fritidsmusikken en mulig opblomstring.
De unge bliver undervist af MusikAlliancens lærere Sofia Kongsgaard Lang (violin/viola) , Tyge Jessen (trompet og bassoon), Signe Christa Noah Andersen (fagott) og Martha Basten (tværfløjte).

Detaljer

Dato:
19/12/2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:00

Arrangør

Cæciliekoret

Sted

Ansgar Kirke
Mågevej 33
København, 2400
+ Google Maps