Cæciliekoret er opkaldt efter Sankta Cæcilia, som er skytshelgeninde for sangere. Vi er et yngre, ambitiøst kammerkor, som synger klassisk kormusik.

Helhedsoplevelser i fokus
At synge sammen, intonere med hinanden og at skabe konsonans hele vejen rundt er blevet vores varemærke. Den klassiske kormusik er vores hjemmebane, hvor vi til stadighed udforsker den store, smukke danske sangskat, men hvor vi mindst lige så gerne boltrer os i de store værker af fx Johann Sebastian Bach. Det være sig både a cappella, med continuogruppe eller med det helt store udtræk for kor, solister og orkester.

I koret arbejder vi i dybden med at skabe en dynamisk og klangrig intonation, og vi lægger stor vægt på, at en koncert med Cæciliekoret både er en fryd for øret og en stemningsfuld oplevelse.

Korets Baggrund
Cæciliekoret har eksisteret siden 1998 og har i denne tid haft 4 forskellige dirigenter. Vi er typisk omkring 30 sangere i koret, mange har været med fra starten, og andre er kommet til i løbet af årene. I øjeblikket har vi sangere fra 20 til 60 år gamle.

I koret er vi naturligvis glade for at synge og skabe musik sammen. Vi øver seriøst og prøver altid at udfordre og forbedre os selv. Udover vores fælles kærlighed for den klassiske musik, er vi et meget socialt kor. Vi griner og hygger os til korprøverne, og holder ofte sociale begivenheder som påske- og julefrokoster, fester og mødes på barer.