kasper

En solid og dygtig dirigent
Kasper Eliassen har igennem sin uddannelse på Musikvidenskabeligt Institut på Københavns Universitet specialiseret sig i sang og korledelse med særlig vægt på opførelsespraksis. Han har været kantor gennem mere end 10 år ved Frederiksborg Slotskirke i Hillerød, og desuden har han været dirigent og teamkoordinator for korskolen ved Musisk Skole Kalundborg.

Musicus privatus
Kasper brødføder i dag sin familie som lokomotivinstruktør hos DSB og lever et rigt åndsliv med musikken i sin fritid. Han har i en årrække sunget i blandt andet Ars Nova Copenhagen og Theatre of Voices.

En berigelse for koret
I 2006 blev Kasper dirigent for Cæciliekoret, hvor han beriger korprøverne med såvel et højt musikalsk niveau og gode ambitioner på korets vegne som et altid godt humør, en god fortællelyst og en lun kommentar.

 

Vikardirigent for 2018

Klaus Munk-Nielsen er uddannet i kor- og ensembleledelse på Musikvidenskabeligt Institut hos Morten Topp fra 1984- 1992. Endvidere har han suppleret med Dansk Amatørmusik Unions orkesterdirigent-uddannelse hos Frans Rasmussen og Geoffrey Brand samt kursus hos Giordano Bellincampi. Som kordirigent har han deltaget i masterclass hos Matthew Rowe og DAKU’s videruddannelseskursus for klassiske kordirigenter hos Alice Granum.

Sideløbende med sine studier på Københavns Universitet med musik som hovedfag har Klaus Munk-Nielsen uddannet sig som cellist hos professor Asger Lund Christiansen med videre cellostudier i USA hos professor Aldo Parisot ved Yale University. Han har i 2013 endvidere uddannet sig som organist ved Sjællands Kirkemusikskole, hvor han også har videreuddannet sig som korleder hos Per Enevold.