“Gennem mit bekendtskab med Cæciliekoret ser jeg et kor, der ikke står tilbage for aktivt og engageret at gå ind i de opgaver, de har foran sig. Alle medlemmer ser sig selv som en vigtig del af koret – både i forhold til det musikalske og det sociale. Dette engagement danner en fantastisk grobund for, hvad jeg mener, at klassiske kor-koncerter kunne bruge mere af: En bevidsthed om at man er til stede i rummet, og at vi alle har en flersanselig oplevelse – både hvad vi hører, ser og føler. Alle sanser er i spil, og det skal man som publikum kunne mærke! Hertil hører jeg Cæciliekorets klare bevidsthed om den smukke korklang og musikalske balance mellem stemmerne skinne igennem, og det skaber et stærkt musikalsk fundament for koncerter i særklasse!”

Cæciliekorets dirigent, Kasper Borchersen er uddannet som almen musikærer i sangpædagogik, korledelse samt klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Sjællands Kirkemusikskole og Syddansk Musikkonservatorium.

Han har blandt andet dirigeret Ballerup Kammerkor, Holte Kammerkor, Gentoftekoret og Hørsholm-koret, og han arbejder også som akkompagnatør.

Ved siden af korlederarbejdet er Kasper selv udøvende sanger i Jægersborg VokalEnsemble, Det Unge VokalEnsemble og den vokale performancegruppe Dopplers samt vikarsanger ved Det Kongelige Kantori i Vor Frue Kirke i København.