Visioner for mit arbejde med koret:…..
“Gennem mit bekendtskab med Cæciliekoret ser jeg et kor, der ikke står tilbage for aktivt og engageret at gå ind i de opgaver de har foran sig. Alle medlemmer ser sig som en vigtig del af koret, både i forhold til det musikalske og det sociale. Dette engagement danner en fantastisk grobund for hvad jeg mener at klassiske kor-koncerter kunne bruge mere af: en bevidsthed om at man er til stede i rummet, og at vi alle har en fler-sanselig oplevelse, både hvad vi hører, ser, føler… alle sanser er i spil, og det skal man som publikum kunne, nå ja… mærke!
Hertil hører jeg Cæciliekorets klare bevidsthed om den smukke korklang og musikalsk balance mellem stemmerne skinne igennem og lave et stærkt musikalsk fundament for koncerter i særklasse!”

Cæciliekorets dirigent, Kasper Borchersen er uddannet som almen musikærer, i sangpædagogik, korledelse samt klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Sjællands Kirkemusikskole og Syddansk Musikkonservatorium.

Kasper har bl.a. dirigeret Ballerup Kammerkor, Holte Kammerkor, Gentoftekoret og Hørsholm-koret og arbejder også som akkompagnatør. 

Ved siden af korleder-arbejdet er Kasper selv udøvende sanger i Jægersborg VokalEnsemble, Det Unge VokalEnsemble og den vokale performancegruppe Dopplers, samt vikarsanger ved Det Kongelige Kantori i Vor Frue Kirke i København